Pre puppy cursus

Bij de prepups is socialisatie de rode draad door de lessen!
Een pup van acht weken heeft alleen de eerste enting gehad, dat brengt risico's met zich mee.
Wij zijn ons daarvan bewust, echter wachten tot alle entingen effectief zijn is ook geen optie, de pup zou dan 14 weken zijn, hiermee mis je de belangrijkste periode van zijn leven.
We benadrukken iedereen indien je pup niet geheel fit is weg te blijven van de cursus.
Tot op heden zijn er bij mijn weten nog geen uitbraken van ziektes geweest bij de prepups (3 jaar)
Het risico op straat is groter dan bij de KC

De prepuppyles is voor pups in de leeftijd van 8 - 16 weken op zondag van 10.00 tot 10.45 uur, men kan iedere week meedoen.Alleen pups die uit het buitenland komen moeten de minimale leeftijd van 15 weken hebben, dit ivm de rabiës enting die ze met 12 weken hebben gehad in desbetreffende land.Er gelden uitzonderingen, kijk daarvoor op de website van: www.raadvanbeheer.nl Zodra u hierna wilt inschrijven voor een cursus dien je lid te zijn van de club en moet u contributie betalen, de kosten van het lidmaatschap is € 25,- en eenmalig € 4,50 administratie kosten

*De eerste keer dat u naar de pre puppy les komt graag het paspoort van uw hond meenemen. Het paspoort en de chip zullen dan gecontroleerd worden.
Kosten € 3,- per keer De prepups is bedoeld als vangnet waar wekelijks pups instromen, vervolgens stroom je door naar de puppycursus in de leeftijd tussen 12 en 16 weken, afhankelijk van de beschikbaarheid van een instructeur en het aantal cursisten.
Het is dus mogelijk dat je met >12 weken al naar de puppycursus gaat ( waarbij je vrij bent om ook op zondag naar de prepuppys te komen) t/m de 16 weken.